Tyverisikring til bil

Gør din bil mindre attraktiv for tyve

I Danmark bliver omkring 12.000 biler stjålet hvert år. Derudover er der mere end 50.000 tyverier fra biler. Mange biltyverier er ikke længere spontane handlinger, men bliver planlagt af organiserede kriminelle bander. Men du kan gøre din bil mindre attraktivt for tyvene, ved at udstyre din bil med:

  • En bilalarm er meget skræmmende, fordi det informerer offentligheden om hvad der sker. En alarm med en sporingsenhed betyder, at du kan spore bilen, hvis den bliver stjålet.
  • Et signalbeskyttende etui til dine bilnøgler gør det umuligt at læse signalerne fra dine bilnøgler og er derfor umuligt at kopiere bilnøglerne uden at tvinge sig fysisk adgang.
  • Ratlås - Ratlås tager kun et par sekunder at montere og behøver ikke meget plads i bilen og giver en meget god tyverisikring. Fælglåse beskytter aluminiumsfælge og de derefter følgeskader på bilen.
  • Tyverimærkning - med tyverimærkning bliver det meget kompliceret og dyrt for en tyv at ændre bilens identitet og dermed gør det mindre attraktivt for tyvene at stjæle bilen.

Læs mere om NVSA-standarden til tyverisikring af biler. Velkommen!