Bøjlelås ABUS Varedo 47

ABUS Varedo 47 er en If godkendt lås. Det er en fleksibel og stærk bøjlelås til cyklen, du ønsker at beholde.

Fra 396 kr Regular Price 495 kr
  • Tilgængelighed: På lager
  • Inden for 2-5 dage

PRODUKTEGENSKABER ABUS VAREDO 47

• Parabol-bøjle for en forhøjet sikkerhed mod angreb fra donkraft.
  • ABUS PowerCell, gør det svært for tyven at trænge igennem eller slå låsehuset i stykker.
  • ABUS Plus-cylinder, giver dig over 250.00 forskellige nøglekombinationer for en høj nøglesikkerhed.
  • If godkendt cykellås.
  • Bøjlens mål: 230/109/12 mm (højde/ bredde/ tykkelse).

• Ens låsning, hvor du bruger den samme nøgle til alle de låse, du bestiller.

Hvis låsen bestilles med låsealternativet "nuværende låsning", beder vi dig være opmærksom på, at leveringstiden er ca. 2-3 uger og købet kan ikke ophæves eller byttes.

Har du spørgsmål så kontakt gerne vores kundeservice . Vi er klar til at hjælpe dig.

Specifikation
Leveringstiden Inden for 2-5 dage
Certificeret ifølge SSFN 011 - Cykellås
Låsesystem ABUS Plus