Cykelhjelm til børn med LED-lys Brighthelmet Inflames

Brighthelmet Kids Inflames Green er en innovativ cykelhjelm for småbørn i alderen 1-6 år. I hjelmen er der indbygget LED lysdioder, som lyser og sikrer, at barnet let kan ses overalt.

236 kr Regular Price 295 kr
+
  • Produkt anbefales af If
  • Kompetent kundeservice
  • 15 dages returret
  • Tilgængelighed: På lager
  • Inden for 2-5 dage

Om cykelhjelme

 Reflex

Cyklisterne bliver flere og flere og det gør cykelulykkerne desværre også. Fra skadestuerne ved vi, at eneulykker, hvor cyklisten f.eks. vælter uden indblanding fra andre trafikanter, udgør omkring fire ud af fem cyklistulykker. Ofte er der kun tale om mindre skader, men der er også cyklister, der kommer alvorligt til skade eller omkommer ved eneulykker. Ulykker, hvor andre er involveret, sker ofte i kryds, hvor trafikanterne mødes. Her kommer cyklisten som blød trafikant ofte alvorligt til skade.*

En cykelhjelm nedsætter risikoen for alvorlige hovedskader med over to tredjedele.

En cykelhjelm anbefales derfor på det kraftigste til alle cyklister. I dag findes moderne cykelhjelme, bl.a. med indbygget LED-lys og modeller med indbygget airbag. 

Husk at cykelhjelmen med tiden mister sin beskyttende effekt på grund af slitage, og det anbefales derfor at skifte sin cykelhjelm ud efter ca. hvert fjerde år.

 *Kilde "Rådet For Sikker Trafik"
 

 

Produktegenskaber for Brighthelmet Kids Inflames

  • Hjelm til de mindste børn med et grønt sikkerhedsspænde. (Læs mere nedenfor)
  • Hjelmen kan justeres efter barnets hovedstørrelse, 48-55 cm.
  • Valgfrit om LED lysdioderne skal blinke eller lyse konstant.
  • Brighthelmets batterier genoplades enkelt via USB (oplader medfølger).

 

Hvad BETYDER "Grønt spænde"? 

Børn op til syv år bør bruge en cykelhjelm, der er specielt tilpasset småbørn, både når de er med på cyklen eller cykler selv. 
En småbørnshjelm er en cykelhjelm, som også kan bruges når barnet leger. Hjelmen er udviklet specielt med henblik på små børns adfærd: Det ene øjeblik leger de, det
næste cykler de. Hjelmen er designet til at børnene kan bære den under hele legen.

Vælg en hjelm med et grønt spænde
Kendetegnet for en småbørnshjelm, er at spændet er grønt (OBS! hageremmen kan også være grøn). Det grønne spænde er konstrueret sådan, at det udløses ved en vis belastning, f.eks. hvis barnet hænger fast i hjelmen.

Almindelige cykelhjelme kan være farlige for børn. En almindelig cykelhjelm har et hagebånd som holder hjelmen på plads, selv om den udsættes for meget store kræfter. Dette kan være risikabelt for små børn, da de ofte efterlader cyklen, løber af sted og leger eller klatrer - stadigvæk med hjelmen på. Er ulykken ude og barnet hænger fast i hjelmen, åbner spændet ikke automatisk af sig selv på en almindelig cyklehjelm. Vælg derfor altid en småbørnshjelm til de yngste børn.

Cykelhjelmen er CE-mærket og har kvalitetsstemplet EN 1078, hvilket er et krav i Danmark. Dette betyder, at den er godkendt efter de Europæiske standarder. 

Hvornår skal børnene bruge småbørnshjelm? Småbørnshjelmen er først og fremmest beregnet som cykelhjelm til børn i børnehaveklasse. Barnet kan bruge hjelmen i alle situationer hvor en hjelm kan være praktisk, f.eks. ved udendørs aktiviteter.

Kan hagebåndet udløses for let hvis barnet vælter på cyklen? I de test som man har udført har det vist sig, at der ikke findes nogen risiko for at sikkerhedslåsen i hageremmen udløses hvis barnet vælter på cyklen. Den kraft som opstår i hageremmen, er langt fra tilstrækkelig til at den skulle udløses af sig selv.


Byt ikke spændet

Hvis spændet skiftes ud for at ændre hjelmen til en almindelig cykelhjelm, har hjelmen ikke samme sikkerhed.

 

 

Specifikation
Leveringstid Inden for 2-5 dage
Godkendt Ja
Certificeret til EN 1080 - Småbarnshjälmar
Type af cykelhjelme Børnhjelm med grøn spænde
Godkendelser CE
CE-mærkning Ja
Størrelse 48 - 55 cm
Farve Sort
Produktvægt (kg) 0.3
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Cykelhjelm til børn med LED-lys Brighthelmet Inflames
Customer Questions
Ingen spørgsmål