Cykellås ABUS Steel-O-Flex Granit 1000

ABUS Steel-O-Flex er en godkendt snoet stålkabellås med et hårdt hylster rundt om wiren.

Længde: Vælg mellem 80 cm og 100 cm.

• Tilgængelighed: Udsolgt
  • Omgående

Produktegenskaber for cykellås ABUS Steel-O-Flex Granit 1000

• Mere fleksibel end kæde-og hængelås, men med samme sikkerhed.
  • Godkendt og certificeret ifølge SSFN 011
  • Fleksibelt stålkabel med 25 mm tykt hærdet skjold.
  • ABUS-Plus cylinder giver dig over 250.00 låsekombinationer.
  • Det medfølgende ABUS Plus Key Card, giver dig mulighed for at bestille flere nøgler til denne lås. Du har desuden mulighed for at bestille hængelås, cykellås, knallert-og motorcykellås med ABUS Plus cylinder med ens låsning.

Denne ABUS cykellås kan fås med følgende låsningsalternativ:

• Ens låsning. Du kan bruge en og samme nøgle til samtlige af dine bestilte låse.
  • Eksisterende låsning. Låsen fremstilles efter dine nuværende ABUS Plus nøgler. Vælger du dette låsningsalternativ, bedes du angive dit nuværende ABUS Plus nøglenummer.

Hvis låsen bestilles med låsealternativet "nuværende eller ens låsning", beder vi dig være opmærksom på, at leveringstiden er ca. 2-3 uger og købet kan ikke ophæves eller byttes.

Har du spørgsmål, så kontakt gerne vores kundeservice. Vi er klar til at hjælpe dig.

Specifikation
Leveringstiden Omgående
Type af lås Wirelås
Certificeret ifølge SSFN 011 - Cykellås