Godkendt ratlås Megalock® Standard

MegaLock Standard ratlås, er en robust lås af højeste kvalitet, der er sammen med MegaLock Twin, er de eneste ratlås, der er testet og godkendt af SBSC og SFF og forsikringsselskaberne. MegaLock Standard bliver monteret tværs over rattet og forhindrer også tyveri af biler med multifunktionsrat.

Ved køb af dette produkt bliver din selvrisiko dækket på op til 5.000 SEK i Skandinavien. Hvilket betyder at selvrisikoen refunderes, hvis din bil bliver stjålet, hvis der er brugt en ratlås. Det er leverandøren af produktet, og ikke forsikringsselskabet, der tilbyder denne refundering.

Tilbudspris 540,00 kr Normalpris 675,00 kr
 
  • Produkt anbefales af If
  • Kompetent kundeservice
  • 15 dages returret
Lagervara

Om ratlås

Rattkrycka  

Ratlås er en mekaniske lås, der bliver placeret over rattet, dette gør det umuligt at bruge og køre væk med bilen. Ratlåse er effektiv tyverisikring til alle biler, selv for de biler der har elektronisk startspærre. Årsagen er, at de organiserede kriminelle bander i mange tilfælde kan aflæse koden (signalerne) fra elektroniske startspærrer og derefter nemt stjæle bilen. Men det er altid svært at fjerne en kraftig mekanisk beskyttelse. Det tager tid og laver meget støj, hvilket gør det til et mindre attraktivt mål for tyve. En tyv vil altid vælge en bil uden ratlås, så simpelt er det. Derfor er en kraftig ratlås en effektiv tyverisikring til alle biler.

 

Produktegenskaber for MegaLock Standard ratlås

Ratlåsen MegaLock Standard er af højeste kvalitet, og sammen med MegaLock Twin er de eneste ratlåse på markedet, der er blevet testet af det svenske brand- og sikkerhedscertificering (SBSC) og godkendt af SFF ifølge standard TFFN 902 ("Mekanisk ekstra tyverisikring til biler "). Produktet anbefales af både politi og de fleste forsikringsselskaber. MegaLock Standard er meget nem at bruge, passer til næsten alle biler, og kan monteres på bare fem sekunder og er tydelig synlig udefra. Bemærk, at MegaLock Standard også effektivt beskytter biler med multifunktionsrat.

Anvendelse

MegaLock Standard ratlås passer til alle biler, selv biler med et tykkere rat som for fx multifunktionsrat der måler 215 mm og 420 mm. Ratlåsen skal monteres på rattet med det sorte håndtag pegende opad og til højre. Åben den ved at dreje nøglen ¾ omgang til højre. Derefter trækkes den fra hinanden, indtil de gule buer er fastgjort rundt om rattet. Lås den ved at dreje nøglen ¾ omgang til venstre. Ratlåsen kan fastgøres over hele rattet, hvis dette foretrækkes, eller på en sådan måde, ved at den dækker en eller flere "eger". MegaLock er en tyverisikringsanordning, som du nemt kan tage med dig, hvis du køber en anden bil.

Selvrisikoreduktion

Med hvert MegaLock produkt indgår en selvrisikoreduktion, dvs. en kompensation på henholdsvis 5.000 SEK er inkluderet i MegaLock Standard, hvis din bil stjæles i Skandinavien, og hvis et MegaLock produktet er blevet brugt. Det er leverandøren af MegaLock, der tilbyder selvrisikoreduktionen, ikke forsikringsselskabet. For at selvrisikoreduktionen gælder, kræves en kopi af kundens købskvittering, en politi- og forsikringsmeddelelse (som angiver selvrisikoreduktion beløbet). For at præcisere, erstattes kun selvrisikoreduktion, hvis bilen er blevet stjålet, dvs. flyttet fra dens sted. Andre forbrydelser, som ratlåsen ikke beskytter mod, såsom indbrud eller hærværk, dækkes ikke af selvrisikoreduktion.

Pakken indeholder

  • Ratlås MegaLock Standard
  • To (2) nøgler
  • ID-tag Hvis du mister dine nøgler til MegaLock Standard, men stadig har dit ID-tag med dig, kan du bestille nye nøgler hos os.

Du er velkommen til at kontakte os for flere oplysninger.

Specifications
Leveringstid Lagervara
Fremstillingsland Sverige
Type af lås Ratlås
Godkendt Ja
Certificeret ifølge TFFN 902 - Rattlås
Godkendelse SBSC - Intygad produkt, Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige
Farve Yellow
Produktvægt (kg) 2.14
Customer Questions
Ingen spørgsmål
Fandt du, hvad du søgte efter
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Godkendt ratlås Megalock® Standard
Din bedømmelse