Godkendt ratlås Megalock® Twin

MegaLock Twin er den mest kraftfulde ratlås på markedet og er blevet tildelt en award (“Safest”) i Vi Bilägares test af ratlåse (nummer 15/2015). MegaLock Twin er også sammen med MegaLock Standard den eneste ratlås, der er testet og godkendt af SBSC og SFF og forsikringsselskaberne og giver en meget god beskyttelse til din bil.

Ved køb af produktet medfølger en selvrisikoreduktion på op til 10 000 SEK: som gælder i Skandinavien. Det betyder, at selvrisikoreduktionen betales, hvis der skulle opstår en usandsynlig hændelse, såsom at din bil bliver stjålet, når der er brugt en ratlås. Det er leverandøren af produktet og ikke forsikringsselskabet, der tilbyder selvrisikoreduktionen.

Tilbudspris 796,00 kr Normalpris 995,00 kr
 
  • Produkt anbefales af If
  • Kompetent kundeservice
  • 15 dages returret
Lagervara

Om ratlås

Rattkrycka  

Ratlås er en mekaniske lås, der bliver placeret over rattet, dette gør det umuligt at bruge og køre væk med bilen. Ratlåse er effektiv tyverisikring til alle biler, selv for de biler der har elektronisk startspærre. Årsagen er, at de organiserede kriminelle bander i mange tilfælde kan aflæse koden (signalerne) fra elektroniske startspærrer og derefter nemt stjæle bilen. Men det er altid svært at fjerne en kraftig mekanisk beskyttelse. Det tager tid og laver meget støj, hvilket gør det til et mindre attraktivt mål for tyve. En tyv vil altid vælge en bil uden ratlås, så simpelt er det. Derfor er en kraftig ratlås en effektiv tyverisikring til alle biler.


Produktegenskaber for MegaLock Twin ratlås

MegaLock Twin ratlåsen er af højeste kvalitet, og sammen med MegaLock Standard er det de eneste ratlåse på markedet, der er testet af de svenske brand- og sikkerhedscertificering (SBSC) og godkendt af SFF ifølge standard TFFN 902 ("Mekanisk ekstra tyveribeskyttelse til biler "). Produktet anbefales af både politi og de fleste forsikringsselskaber. MegaLock Twin er meget nem at bruge, passer til næsten alle biler og kan monteres på bare fem sekunder.

Anvendelse

MegaLock Twin ratlås passer til de fleste biler og er tydelig synlig udefra. Ratlåsen skal monteres på rattet med det sorte håndtag opad mod højre. Ratlåsen åbnes ved at dreje nøglen 1/2 omgang mod højre. Træk den gule bøjede metaldel over den øverste del af rattet. Sørg for, at metalpiggene kommer på hver side af en "eger". Lås den ved at dreje nøglen 1/2 omgang til venstre. Denne ratlås dækker ikke den midterste del af rattet. Vær opmærksom på, at ratlåsen for Megalock Twin ikke kan være bredere end 3,5 cm. Du sætter så den gule del over hjulbøjningen på venstre side af rattet, så det sorte håndtag peger opad og til venstre. Du kan også sætte ratlåsen til at dække multifunktionspanelet på venstre side, hvis det ikke overstiger ca. 8,0 cm i bredden. Ellers fungerer Megalock Standard altid for biler med et kraftigere rat, som fx et multifunktionsrat. MegaLock er en tyverisikringsanordning, som du nemt kan tage med dig, hvis du køber en anden bil.

Selvrisikoreduktion

Med hvert MegaLock produkt indgår en selvrisikoreduktion, dvs. en kompensation på henholdsvis 5.000 SEK (MegaLock Standard) og 10.000 SEK (MegaLock Twin), hvis din bil stjæles i Skandinavien, hvis et MegaLock produktet er blevet brugt. Det er leverandøren af MegaLock, der tilbyder selvrisikoreduktionen, ikke forsikringsselskabet. For at selvrisikoreduktionen gælder, kræves en kopi af kundens købskvittering, en politi- og forsikringsmeddelelse (som angiver selvrisikoreduktion beløbet). For at præcisere, erstattes kun selvrisikoreduktion, hvis bilen er blevet stjålet, dvs. flyttet fra dens sted. Andre forbrydelser, som ratlåsen ikke beskytter mod, såsom indbrud eller hærværk, dækkes ikke af selvrisikoreduktion.

Tekniske specifikationer

  • Længde 55 cm
  • Width 11,5 cm
  • Højde (diameter) 4 cm

Pakken indeholder

  • MegaLock Twin ratlås
  • To (2) nøgler 
  • ID-tag. Hvis du mister dine nøgler til MegaLock Twin, men stadig har dit ID-tag med dig, kan du bestille nye nøgler hos os.

Du er velkommen til at kontakte os for flere oplysninger

Specifications
Leveringstid Lagervara
Fremstillingsland Sverige
Type af lås Ratlås
Godkendt Ja
Certificeret ifølge TFFN 902 - Rattlås
Godkendelse SBSC - Intygad produkt, Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF), Sverige
Farve Yellow
Produktvægt (kg) 2.3
Customer Questions
Ingen spørgsmål
Fandt du, hvad du søgte efter
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Godkendt ratlås Megalock® Twin
Din bedømmelse