Brandsikring

Næsten 100 personer omkommer og mange flere bliver alvorligt kvæstet i brande hvert år. Med den rette viden og det rigtige brandsikringsudstyr kan du beskytte dig selv, din familie og dit hjem mod brand. Forebyg brand, ved at sikre dig at du har følgende brandsikringsudstyr i hjemmet, og sørg for at alle i familien har den rette viden om brandsikringsudstyret.

  • Monter en eller flere brandalarmer
  • Placer en eller flere brandslukkere let tilgængeligt i boligen
  • Anskaf dig brandtæpper til køkkenet og stuen
  • Sørg for at du har en brandstige i boligen, medmindre du bor i stueetagen
  • Saml hele familien, både børn og voksne, og gennemgå hvad I skal gøre i tilfælde af brand, hvordan I bedst slukker ilden, og hvordan I hurtigste kommer ud af boligen i en nødsituation.

Sådan slukker du branden i dit hus eller lejlighed

Skulle der opstå en brand, så er det vigtigt at opdage dette hurtigt. Hvor hurtigt det brænder kan variere meget; nogle gange kan det tage flere dage, før branden starter, men ofte spreder branden sig meget hurtig, på grund af tilstedeværelsen af syntetiske materialer og plast i boligen. Derfor er det vigtigt at man hurtigt at træffe de rigtige beslutninger, hvor alle i familien ved, hvordan de skal forholde sig. Der er to grundlæggende ting man skal fokusere på, når der opstår en brand; køling og kvælning. Dette kan gøres med forskellige slukningsmidler, som du kan læse meget mere om i vores guide om brandslukning. I denne guide kan du også læse mere om brandteori, brandklasser og slukningsmidler, såsom brandtæpper og brandslukkere osv.

 
Vis som Gitter Liste

28 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

28 varer

pr. side
Faldende orden