Brandstiger

Sørg for at være sikker uanset hvilken etage du er på og anskaf dig en brandstige til husets øverste etage. Hvis det begynder at brænde skal du sørge for at alle forlader boligen så hurtigt som muligt. Hvis det ikke er muligt at komme ud igennem hoveddøren, kan en brandstige eller redningsline gennem et vindue eller en balkon være redningen.

Har du brug for en redningsline eller brandstige?

Sørg først for at måle hvilken længde du har brug for. Som en tommelfingerregel skal du bruge ca. 2,5 - 3,5 meter pr. etage, afhængig af loftshøjden i din bolig. Brandstiger er egnet til den øverste etage på en villa og de nederste etager i flerfamiliehuse. Redningsliner kan også bruges på højere etager (op til 52 meter).

Vores forskellige brandstiger og redningsliner

Vi tilbyder brandstiger, der passer blandt andet to etagers huse, hvor familien let kan klatrer ned fra den øverste etage for at få dem i sikkerhed uden for huset. Vores stiger til to etagers huse er lette at hænge på vindueskarmen og dens afstandsstykker gør det lettere at klatre ned. IF Säkerhetsbutik tilbyder også længere brandstiger, som er lette og fleksible og kan klare en høj belastning. Hvis du har brug for en andet evakueringsudstyr i tilfælde af en nødsituation, kan vi også anbefale en redningsline. Fordelen ved en redningsline er, at den er lille og smidig, derfor kan du let at tage den med dig på farten. Derudover fungerer den ekstra godt ved høje bygninger, hvor en brandstige ikke kan nå.

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden