Knallertlås ABUS 540/160HB X-Plus 230

En rigtigt populær cykel-og knallertlås. Forsikringsgodkendt bøjlelås som kan bruges til at låse både din cykel, motorcykel eller ATV med. Fremstillet i firkantet stål, med de højeste testpoint, 13 mm specialhærdet stål i bøjlen, som låses med dobbelte bolte. Mere end 6 tons ”trækkestyrke” og 13 tons klippemodstand.

ABUS X-Plus cylinder. Vinylovertræk, som beskytter køretøjet mod ridser og mærker. Der indgår 2 stk. nøgler.

Tilbudspris 716,00 kr Normalpris 895,00 kr

Maximum 7 characters

Lagervara

Produktegenskaber for knallertlås ABUS 540/160 HB X-PLUS 230

• Parabol-bøjle til en forhøjet sikkerhed mod angreb fra donkraft.
  • ABUS PowerCell gør det svært for tyven at trænge igennem låsen eller at ødelægge låsehuset.
  • ABUS X-Plus-cylinder, over 250.000 forskellige nøglekombinationer for en forhøjet nøglesikkerhed.
  • Forsikringsgodkendt, varefakta testet.
  • Hærdet stålforing i bøjlen.
  • Bøjlens mål: 230/108/16 mm (højde, bredde, dybde).

OBS! Forsikringsselskabet kan have forskellige krav til dit køretøj, afhængigt af hvor du bor.

• Ens låsning, dette indebærer, at du kan bruge en og samme nøgle til samtlige af dine bestilte låse.

Hvis låsen bestilles med låsealternativet "nuværende eller ens låsning", beder vi dig være opmærksom på, at leveringstiden er ca. 2-3 uger og købet kan ikke ophæves eller byttes.

Har du spørgsmål, så kontakt gerne vores kundeservice, vi hjælper dig.

Specifications
Leveringstid Lagervara
Warranty 1 år
Certificeret ifølge TFFN 701 - Motorcykellås