Knallertlås ABUS 540/160HB X-Plus 300

En meget populær cykel-og knallertlås. Forsikringsgodkendt bøjlelås som kan bruges til at låse både din cykel, motorcykel eller ATV med. Fremstillet i firkantet stål, med de højeste testpoint, 13 mm specialhærdet stål i bøjlen, som låses med dobbelte bolte. Mere end 6 tons ”trækkestyrke” og 13 tons klippemodstand.

ABUS X-Plus cylinder. Vinylovertræk, som beskytter køretøjet mod ridser og mærker. Der indgår 2 stk. nøgler.

Fra 876 kr Regular Price 1.095 kr
  • Tilgængelighed: På lager
  • Inden for 2-5 dage

Produktegenskaber for knallertlås ABUS 540/160 HB X-PLUS 300

• Parabol-bøjle til en forhøjet sikkerhed mod angreb fra donkraft.
  • ABUS PowerCell gør det svært for tyven at trænge igennem låsen eller at ødelægge låsehuset.
  • ABUS X-Plus-cylinder, over 250.000 forskellige nøglekombinationer for en forhøjet nøglesikkerhed.
  • Forsikringsgodkendt, varefakta testet.
  • Hærdet stålforing i bøjlen.
  • Bøjlens mål: 300/108/16 mm (højde, bredde, dybde).

• Ens låsning, hvor du bruger den samme nøgle til alle de låse, du bestiller.

Hvis låsen bestilles med låsealternativet "nuværende låsning", beder vi dig være opmærksom på, at leveringstiden er ca. 2-3 uger og købet kan ikke ophæves eller byttes.

Har du spørgsmål så kontakt gerne vores kundeservice . Vi er klar til at hjælpe dig.

Specifikation
Leveringstiden Inden for 2-5 dage
Sikkerhedsklasse Klasse B
Certificeret ifølge TFFN 701 - Motorcykellås