Knallertlås ABUS 540/160HB X-Plus 300

Bedømmelse:
0% of 100

En meget populær cykel-og knallertlås. Forsikringsgodkendt bøjlelås som kan bruges til at låse både din cykel, motorcykel eller ATV med. Fremstillet i firkantet stål, med de højeste testpoint, 13 mm specialhærdet stål i bøjlen, som låses med dobbelte bolte. Mere end 6 tons ”trækkestyrke” og 13 tons klippemodstand.

ABUS X-Plus cylinder. Vinylovertræk, som beskytter køretøjet mod ridser og mærker. Der indgår 2 stk. nøgler.

Tilbudspris 876,00 kr Normalpris 1.095,00 kr

Maximum 7 characters

Omgående

Produktegenskaber for knallertlås ABUS 540/160 HB X-PLUS 300

• Parabol-bøjle til en forhøjet sikkerhed mod angreb fra donkraft.
  • ABUS PowerCell gør det svært for tyven at trænge igennem låsen eller at ødelægge låsehuset.
  • ABUS X-Plus-cylinder, over 250.000 forskellige nøglekombinationer for en forhøjet nøglesikkerhed.
  • Forsikringsgodkendt, varefakta testet.
  • Hærdet stålforing i bøjlen.
  • Bøjlens mål: 300/108/16 mm (højde, bredde, dybde).

• Ens låsning, hvor du bruger den samme nøgle til alle de låse, du bestiller.

Hvis låsen bestilles med låsealternativet "nuværende låsning", beder vi dig være opmærksom på, at leveringstiden er ca. 2-3 uger og købet kan ikke ophæves eller byttes.

Har du spørgsmål så kontakt gerne vores kundeservice . Vi er klar til at hjælpe dig.

Specifications
Leveringstid Omgående
Warranty 1 år
Certificeret ifølge TFFN 701 - Motorcykellås