Komfurvagt Spisec Add-on

År efter år er komfurbrande den mest almindelige brandårsag i boliger. Dette til trods for, at der findes effektive komfurvagter. Spisec er den mest sælgende komfurvagt i Sverige siden 1980'erne. Spisec Add-On er den mest innovative komfurvagt i Spisec-serien, som allerede er godkendt i henhold til den nye standard SS-EN 50615. Den virker på alle elektriske komfurer og induktionskomfurer.

Komfurvagten Spisec er designet til at passe til alle type forbrugere. Ni forskellige sensorer indsamler løbende måledata. Analysen finder sted inden for et sekund, hvilket betyder, at den reagerer øjeblikkeligt, hvis der opstår en farlig situation. Systemet kan unikt skelne en farlig situation ud fra normal madlavning og minimere falske alarmer.

Installationen er meget enkel og kræver intet elektrisk arbejde. Man sætter blot stikket i stikkontakten. Spisec Add-On fås med forskellige tilslutningsmuligheder: "Perilex stikprop" til 3 faset komfurer (3 x 16A, 400V), "Jordforbundet stikprop" (16 A, 230 V), "Flad stikprop" (25 A, 230 V) samt uden stikprop til fast installation. Tjek nedenfor, hvilke tilslutningsmuligheder der passer til dig.

Tilbudspris 3.196,00 kr Normalpris 3.995,00 kr
 
 • Produkt anbefales af If
 • Kompetent kundeservice
 • 15 dages returret
Lagervara

Informationsfilm om komfurvagten Spisec Add-On

Produktbeskrivelse for komfurvagt Spisec Add-On

Sådan virker komfurvagten Spisec Add-On

Spisec AddOn består af en intelligent varmedetektor der placeres under emhætten eller på væggen, og peger ned mod komfuret. Der kommunikeres trådløst med afbryderen, der er placeret mellem komfuret og komfurets stikkontakt. Du bruger komfuret som sædvanligt. Hvis der opstår en farlig situation, advarer komfurvagten først med en hørbar lyd (med 75 dB) samt en optisk alarm. Du har derefter mulighed for at bekræfte alarmen på nulstillingsknappen, reduce varmen og fortsætte med din madlavning. Hvis du ikke gør noget, vil komfurvagten afbryde strømmen til komfuret.

Spisec Add-On er designet til at passe til alle typer forbrugere. Ni forskellige sensorer indsamler løbende måledata, Analysen er baseret på en revolutionerende kunstig intelligens og finder sted inden for et sekund, hvilket betyder, at den reagerer øjeblikkeligt, hvis der opstår en farlig situation. Systemet kan unikt skelne en farlig situation fra normal madlavning og minimere falske alarmer. Sensorerne måler varmestråling, lys, lufttemperatur, bevægelse og strøm. Tiden bruges også i beregningerne for at opnå et optimalt resultat.

Godkendt i henhold til standard SS-EN 50615 Ja
Forbindelse mellem afbryder og varmedetektor Trådløs
Placering af varmedetektoren   Væg eller emhætte (valgfrit)
Forsinkelse ved nulstilling 0 sek.
Alarm Ja (kan frakobles)
Lyd 75 dB
Optisk larm (lys) Ja (kan frakobles)
Lyset kan frakobles Ja
Kan håndtere komfuret separat  Ja
Virker på alle typer komfurer  Ja
Virker på induktionskomfurer  Ja
Omgå timeren knappen Ja, via knappen
Farve på varmedetektoren  Hvid som standard (flere farver kan vælges)
Indsamling af informationer (sensorer)

Varmestråling, omgivelsestemperatur,
bevægelsesaktivitet, tid, effekt, placering osv.

Indikator for synshæmmede  Ja
Børnesikring  Ja, kan låses op via knapkode

Download brugsanvisningen (åbnes i nyt vindue)

 

Varmedetektor

 • Varmedetektoren består af 9 forskellige sensorer, der måler varmestråling, lys, lufttemperatur, bevægelse og strøm.
 • Strømforsyning: 2 AA / LR6-batterier
 • Batteriets levetid er op til 5 år ved normal brug
 • Når batteriet får lav spænding vil komfuret, hver gang du begynder at lave mad, advare om at batteriet er ved at løbe tør. Det sker normalt et par uger før batterierne er tomme. Hvis batterierne er helt tomme, fungerer brugen af komfuret som en sikkerhedsforanstaltning ikke.
 • Skallen til varmedetektoren fås iforskellige farver for at skabe harmoni og ro ved at falde ind i baggrunden.

Afbryderen

 • Strømforsyning til afbryderen: 230 V eller 400 V
 • Kommunikation mellem afbryderen og varmedetektoren: Trådløs via RobustLink 2,4 GHz
 • Til/fra-timer 10 minutter til 5 timer

Montering af komfurvagten Spisec Add-On

Installation

Installation

Installationen er meget enkel og kræver ingen el-arbejde (forudsat at du vælger den forbindelse med stikprop). Download installationsvejledningen (åbnes i et nyt vindue) til Spisec.

Montering af varmedetektoren

Varmedetektoren har en monteringsplade, som alternativt kan fastgøres med klæbebånd eller med skruer (hovedsageligt til vægmontering). Monteringspladen fastgøres ved komfurvagten med en magnet. Du skal sikre dig, at magneten ikke holder komfurvagten på plads i emhætten, men at komfurvagten kun er monteret på monteringspladen.

Tilslutningsmuligheder

Afbryderen tilsluttes med en Perilex stikprop, dvs. 3-faset elektricitet (3 x 16 A), flad stikprop (230 V, 25 A), jordforbundet stikprop (kun 230 V, 16 A) eller til fast installation.

Perilex stikprop   Fladstift stikprop   Jordforbundet stikprop
Periplex stickpropp   Flatstift stickpropp   Jordad stickpropp

Specifications
Leveringstid Lagervara
Godkendt Ja
Certificeret til SS-EN 50615 - Spisvakter
CE-mærkning Ja
Produktvægt (kg) 3
Customer Questions
Kan en komfurvagt Spisec Add-on til fast installation anvendes til både 230 volt og 2 eller 3 fasede komfurer med eller uden nul?
Hej,   /Marc
Fandt du, hvad du søgte efter
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Komfurvagt Spisec Add-on
Din bedømmelse