Pulverslukker Firephant 1 kg Rød

Firephant er en svensk designet brandslukker i super gennemtænkt design, form og funktion. Brandslukkeren er med sit en håndsgreb utrolig let at bruge. 1 kg. Firephant er en lille, fleksibel brandsikring ideelt til køkkenet, men også bilen, båden eller campingvogn. Firephant kan effektivt slukke mindre brande i hjemmet og er et godt supplement til en 6 kg brandslukker.

Tilbudspris 316,00 kr Normalpris 395,00 kr
 
  • Produkt anbefales af If
  • Kompetent kundeservice
  • 15 dages returret
Lagervara

Produktegenskaber för pulverslukker Firefant 1 kg Rød

Designed for life

Firephant er en svensk designet brandslukker i super gennemtænkt design, form og funktion. Brandslukkeren er med sit en håndsgreb utrolig let at bruge. Det unikke slanke design og størrelse, gør at Firephant passer ind i vores moderne hjem, og kan placeres overalt hvor du vil have adgang til at sikre sikkerheden.

1 kg. Firephant er en lille, fleksibel brandsikring ideelt til køkkenet, men også bilen, båden eller campingvogn. Firephant kan effektivt slukke mindre brande i hjemmet og er et godt supplement til en 6 kg brandslukker.

Den runde metal beslag monteres nemt på væggen med to skruer. Ved nødsituationer, løft din Firephant ned af besalget, træk sikringen ud, og du er nu klar til trykke på aftrækkeren.

Red Dot design award Firephant er designet af de to industridesignere Lars Wettre og Jonas Forsman. Jonas og Lars har samarbejdet på flere forskellige projekter inden for belysning og møbler siden studietiden på Chalmers. De er blandt andet kendt for CableCup – den patenterede loftroset og mest enkle løsning for loftslamper.

  • reddot design awards 2012
  • Brandklasse: ABC
  • Effektivitetsklasse: 8A 34B C
  • Certifisering: CE

Hvilket slukningsmiddel skal jeg vælge?

  

Generelt kan man sige at valget af slukkemiddel i høj grad er bestemt af aktivitet på stedet, eller baseret på de typer af brande, der kan opstå. Kan derfor være nødvendigt med en kombination af flere typer. Når man tager højde for de forskellige slukningsmidler’s egenskaber, og at brugeren bliver bekendt med disse og hånd hæver effekten, vil man være i stand til at udføre en hurtig og effektiv slukning.

Vi anbefaler pulverslukkere til hjemmet. Pulverslukker med ABC pulver, er de ildslukkere, som slukke de fleste typer af brande. Pulverslukker slukker nemlig brande i fire af de seks forskellige klasser;

  • A - fibermaterialer (træ , stof , osv.)
  • B - brandbare væsker
  • C - gas brande

Housegards tryghedsgaranti

Housegards trygghetsgarantiHvis ulykken er ude og du er tvunget til at bruge din brandslukker inden 5 år fra købstidspunktet, så giver vi dig en helt ny.

Specifications
Leveringstid Lagervara
Warranty 2 år
Godkendt Ja
Godkendelser CE
Certificeret til SS-EN 3 - Brandslukkere
Slukningsmiddel Pulver
Brandklasse A B C
Indhold 1 kg
Släckeffekt 8A 34B C
Farve Rød
Produktvægt (kg) 2.6000
Customer Questions
Ingen spørgsmål
Fandt du, hvad du søgte efter
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pulverslukker Firephant 1 kg Rød
Din bedømmelse