Pulverslukker Firephant 2 kg Rød

Firephant er en svensk designet brandslukker i super gennemtænkt design, form og funktion. Brandslukkeren er med sit en håndsgreb utrolig let at bruge. 2 kg. Firephant er en lille, fleksibel brandsikring ideelt til køkkenet, men også bilen, båden eller campingvogn. Firephant kan effektivt slukke mindre brande i hjemmet og er et godt supplement til en 6 kg brandslukker.

396 kr Regular Price 495 kr
+
 • Produkt anbefales af If
 • Kompetent kundeservice
 • 15 dages returret
 • Tilgængelighed: På lager
 • Omgående

Produktegenskaber för pulverslukker Firefant 2 kg Rød

Designed for life

Firephant er en svensk designet brandslukker i super gennemtænkt design, form og funktion. Brandslukkeren er med sit en håndsgreb utrolig let at bruge. Det unikke slanke design og størrelse, gør at Firephant passer ind i vores moderne hjem, og kan placeres overalt hvor du vil have adgang til at sikre sikkerheden.

Firephant er en lille, fleksibel brandsikring ideelt til køkkenet, men også bilen, båden eller campingvogn. Firephant kan effektivt slukke mindre brande i hjemmet og er et godt supplement til en 6 kg brandslukker.

Den runde metal beslag monteres nemt på væggen med to skruer. Ved nødsituationer, løft din Firephant ned af besalget, træk sikringen ud, og du er nu klar til trykke på aftrækkeren.

Red Dot design award Firephant er designet af de to industridesignere Lars Wettre og Jonas Forsman. Jonas og Lars har samarbejdet på flere forskellige projekter inden for belysning og møbler siden studietiden på Chalmers. De er blandt andet kendt for CableCup – den patenterede loftroset og mest enkle løsning for loftslamper.

 • reddot design awards 2012
 • Brandklasse: ABC
 • Effektivitetsklasse: 13A 89B C
 • Certifisering: CE

Hvilket slukningsmiddel skal jeg vælge?

  

Generelt kan man sige at valget af slukkemiddel i høj grad er bestemt af aktivitet på stedet, eller baseret på de typer af brande, der kan opstå. Kan derfor være nødvendigt med en kombination af flere typer. Når man tager højde for de forskellige slukningsmidler’s egenskaber, og at brugeren bliver bekendt med disse og hånd hæver effekten, vil man være i stand til at udføre en hurtig og effektiv slukning.

Vi anbefaler pulverslukkere til hjemmet. Pulverslukker med ABC pulver, er de ildslukkere, som slukke de fleste typer af brande. Pulverslukker slukker nemlig brande i fire af de seks forskellige klasser;

 • A - fibermaterialer (træ , stof , osv.)
 • B - brandbare væsker
 • C - gas brande

Housegards tryghedsgaranti

Housegards trygghetsgarantiHvis ulykken er ude og du er tvunget til at bruge din brandslukker inden 5 år fra købstidspunktet, så giver vi dig en helt ny.

Specifikation
Leveringstid Omgående
Brandklasse A B C
Slukningsmiddel Pulver
Indhold 2 kg
Slukningeffekt 13A 89B C
Certificeret til SS-EN 3 - Brandslukkere
Godkendt Ja
Farve Rød
Produktvægt (kg) 4.2
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pulverslukker Firephant 2 kg Rød
Customer Questions
Ingen spørgsmål