Brandalarmer

Du kan vælge mellem disse brandalarmer:

 • En røgalarm registrerer røgudvikling på et tidligt stadium og anbefales til stue, entre og alle soveværelser. Bemærk, at der i et almindeligt hus bør der monteres flere røgalarmer.
 • En temperaturalarm reagerer, når temperaturen stiger hurtigt, hvilket er karakteristisk når det brænder. En temperaturalarm er et godt supplement til en røgalarm der ikke fungerer så godt i støvede, fugtige og snavsede miljøer. En temperaturalarm anbefales derfor til køkken, loftsrum, kælder og garage.
 • En kuliltealarm reagerer, hvis en høj kuliltekoncentration dannes. Da der dør lige så mange af kulilteforgiftning som af brande hvert år, anbefales det at en kuliltealarm monteres både i det rum, hvor pejsen eller brændeovnen er placeret, og i alle soveværelser.
 • En gasalarm reagere på usynlige, men brandfarlige og eksplosive gasser såsom flaskegas (Gasol) LPG-gas (butan, propan osv.), LNG-gas, bygas, naturgas m.m. og slår alarm længe før koncentrationen er blevet så høj, at der er fare for eksplosion. En gasalarm anbefales til rum, hvor der anvendes gas.

Serieforbundne brandalarmer så alle kan høre alarmen

For at sikre, at alle kan høre alarmen til tiden, selv i et større hjem, med lukkede døre og/eller i tilfælde af nedsat hørelse, anbefales det altid at bruge serieforbundne brandalarmer. Hvis en brandalarm i systemet med serieforbundne brandalarmer begynder at give alarm, vil alle brandalarmer der er i systemet give alarm. Derudover kan serieforbundne brandalarmer tilsluttes vigtigt tilbehør såsom kontrolpanel, lydgiver, stroboskoplys, vibration/taktil stimulering.

Hvis du vil have mere hjælp til korrekt valg og placering af brandalarmer, er du velkommen til at læse vores guide om brandalarmer.

Vis som Grid Liste

8 varer

per page
Faldende orden
 1. Komfurvagt Spisec Add-on
  Komfurvagt Spisec Add-on
  Fra 3.196 kr Regular Price 3.995 kr
 2. Pakke med temperaturalarm och brandalarm FireAngel Wi-Safe2
  Pakke med temperaturalarm og brandalarm FireAngel Wi-Safe2
  1.096 kr 1.096 kr Regular Price 1.370 kr 1.370 kr
Vis som Grid Liste

8 varer

per page
Faldende orden